Proves d'aptitud personal

P.A.P.
MetaFp logotipo blanco

Curs preparatori

Organització i continguts

El curs té per objecte facultar a l’alumne per superar les proves d’aptitud personal que donen accés als Graus Universitaris en Educació Infantil i en Educació Primària.

L’organització del curs s’ha desenvolupat especialment per assolir aquest objectiu i com a trets fonamentals ofereix els continguts de matèries a partir d’uns temaris a mida elaborats que corresponen amb les instruccions de la Generalitat i els criteris d’avaluació previstos. Com alumne, et trobaràs:

  • Tot el material d’estudi, exercicis i exàmens d’anys anteriors.
  • Professors que guiaran i resoldran els teus dubtes a través de fòrums a les teves aules virtuals d’estudi.
  • 16 classes en streaming d’una hora per comentar aspectes teòrics i resoldre dubtes.

Per a l’avaluació, el professor utilitzarà un sistema d’avaluació continuada per tal de facilitar informació orientativa dels aprenentatges de cada matèria.

Proves d'aptitud personal

Les proves d’aptitud personal consten de dos exàmens que avaluen:

  • La competència comunicativa i el raonament crític.
  • La competència logicomatemàtica.

Els enunciats de les proves i les respostes seran en català per tots els estudiants. Els estudiants de batxillerat i CFGS de fora de Catalunya o els estudiants de sistemes educatius estrangers, i els que disposen de l’exempció del català, podran fer la prova en castellà sempre que ho comuniquin amb antelació.

Les proves d’aptitud personal es consideren superades (Apte) quan la qualificació final és igual o superior a cinc punts sobre la mitjana aritmètica que s’obté d’ambdós exàmens. Per poder fer la mitjana cal que cadascun dels exàmens tingui una qualificació igual o superior a quatre punts sobre deu.

Un cop superades, les proves d’aptitud personal tindràn validesa infinita.

Financiación propia

Contamos con FINANCIACIÓN propia (no bancaria) y DESCUENTOS

¡No dudes en consultarnos y te informaremos de planes adaptados a ti!

Qui s'hi ha de presentar?

 

S’hi ha de presentar tothom que disposi dels requisits per accedir a la Universitat o té previsió aviat, i vulgui accedir específicament a un Grau en Educació Infantil i/o a un Grau en Educació Primària, com ara els estudiants de 2n de Batxillerat o de 2n de CFGS que finalitzen l’any de la prova o que ja el van finalitzar.

Qui queda exempt de dur a terme les proves d'aptitud personal?

Una vez hayas completado el Grado Medio de Cuidados Auxiliares de Enfermería, tendrás una amplia gama de oportunidades de carrera disponibles:

 

  • Estudiants d’anys anteriors al 2017 que compleixin les condicions de les proves d’aptitud personal definides per la preinscripció universitària 2014, 2015 i 2016.

  • Titulats universitaris o equivalents.

Quan puc començar el curs?

Curs complet:  comença el dia 15 de novembre.

Modalitat intensiva: consultar metodologia a info@metafp.es

Estudiar a distància

La nostra metodologia d’estudi té un element diferenciador de la resta de plataformes educatives Online.

Volem que igual que en la modalitat presencial, estiguis acompanyat al llarg de tot el camí, des de l’assessorament previ a la teva matriculació com durant tot el procés de formació, la qual cosa et portarà a aconseguir la teva meta: l’obtenció d’un títol Oficial de Formació Professional i la garantia de l’adquisició de les competències necessàries que demanden les empreses, la qual cosa et brinda una inserció laboral de qualitat.

Per això podràs comprovar que, des dels nostres assessors inicials, els nostres tutors, els nostres docents, els nostres tècnics, els nostres gestors… conformem un equip de persones, els noms de les quals aniràs coneixent i que t’anirem acompanyant en les diverses fases d’aquest camí que desitgem transitar al teu costat.

Estudiar a distància una formació professional ofereix flexibilitat i et permet equilibrar les teves responsabilitats actuals amb la cerca de noves habilitats i coneixements. A través de la nostra formació a distància, pots accedir a recursos en línia, interactuar amb professors i companys de classe de diverses parts, i construir una base sòlida per a una educació contínua i en constant evolució.

Confiem que ens permetis endinsar-nos a la teva casa, i aconseguir junts aquest títol que tant desitges!

Sol·licitar més informació

Emplena el formulari per a sol·licitar més informació i resoldre tots els teus dubtes.

Curso Meta Auxiliares de enfermería_01
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
¡Envíanos un mensaje vía WhatsApp y te responderemos lo antes posible!